Tang Kuei

Help uw lichaam de balans herstellen en vermoeide spieren ontspannen.

Login voor prijs/bestellen

Beschrijving

Wat is Tang Kuei Plus?

Tang Kuei is gemaakt van de wortel van het Angelica Sinesis-kruid. Eeuwenlang hebben Chinese kruidendokters Tang Kuei beschouwd als ‘superieur’ kruid.

Tang Kuei Plus is een voedingssupplement van Herbalife speciaal bedoeld voor vrouwen en sporters. Tang Kuei bevat twee zeer nuttige ingrediënten: engelwortel (Tang Kuei) en kamille.

Hoe kan Tang Kuei Plus u helpen?
De behoeften van vrouwen zijn anders. Bij het leiden van een drukke of actieve levensstijl kan extra ondersteuning voor de functies van het lichaam nodig zijn. In deze situaties kan extra supplementeren u helpen bij het in stand houden van het algehele welzijn en de vitaliteit.

Belangrijkste voordelen Tang Kuei Plus
– Tang Kuei is een supplement voor de ondersteuning van de vrouwelijke gezondheid, met kamille

Gebruiksaanwijzing Tang Kuei Plus
Neem dagelijks één tot drie tabletten.

Tang Kuei Plus is een rijke bron van:
– Vitamine A
– Vitamine B
– Calcium
– ijzer
– magnesium

Elk tablet bevat: 200 mg (22%) Chinese Tang Kuei (Angelica sinensis), 200 mg (22%) Kamille poeder (Matricaria
chamomilla), en 200 mg (22%) Biergist.
Ingrediënten: Tang Kuei, kamille poeder, biergist, excipient: calciumsulfaat; anti-klontermiddelen: stearinezuur,
siliciumdioxide, magnesiumzout van vetzuren; zetmeel, geharde plantaardige oliën, glansmiddel: natriumcarboxymethylcellulose, dextrine, dextrose, lecithinen, natriumcitrate.

Inhoud: 60 tabletten

Probeer ook
Onze Skin Activator lijn is een zachte, tijdsvertragende huidverzorgingslijn die het glucosaminecomplex bevat om die specifieke huidgebieden aan te pakken die gevoelig zijn voor veroudering.

Het kruid Engelwortel
De Engelwortel is een tweejarige plant. De plant is alleen in het voorjaar in de tuincentra’s te koop. De standplaats van de Engelwortel mag het liefst een licht beschaduwde plaats zijn. Het liefste met licht humus achtige grond

Van de gedroogde Engelwortel wordt vaak thee gezet, zowel van de gedroogde wortel als van het gedroogde blad. Ook worden de bladstengels geconfijt.

Engelwortel smaakt van zichzelf ietsje bitter met een wat anijsachtige smaak. Wanneer je de Engelwortel de stelen knipt dan geeft dit een prettige geur af.

Bij zwangerschap mag je geen Engelwortel gebruiken. Het kan de zenuwen beschadigen van het ongeboren kind. Ook de sterke vochtadrijvendheid kan problemen geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tang Kuei” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
0

Your Cart