Ondersteuning van de spijsvertering

Voor een gezonde werking van het spijsverteringskanaal.

Login voor prijs/bestellen

Beschrijving

Ondersteunend bij spijsvertering

Iedereen heeft profijt van een optimaal functionerend spijsverteringskanaal. Herbalife heeft een aantal producten in het assortiment die daarin ondersteuning bieden.

⊕ De Aloë Vera siroop heeft een verzachtende werking op het spijsverteringskanaal en ondersteunt het natuurlijke zelfreinigende vermogen van het lichaam. De Aloësiroop vermengd met water is een verfrissend alternatief voor koffie, thee en frisdranken.

⊕ Vezel- en kruidentabletten, een mengsel van havervezels en kuiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd – en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen.

⊕ Fiberbond is een zeer vooruitstrevende formule, bereid uit puur natuurlijke ingrediënten en bevat een speciale vet-emulgator die behulpzaam is bij de emulsie van vetten voor de spijsvertering, en vezels die afvalstoffen helpen verwijderen uit het darmstelsel.

Dit programma bevat:
– 1x Aloë drinksiroop 473ml
– 1x Vezel- en kruidentabletten
– 1x Fiberbond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ondersteuning van de spijsvertering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
0

Your Cart